همایون رحیمیان خبر داد؛ درگذشت یک نوازنده و رهبر ارکستر

همایون رحیمیان خبر داد؛ درگذشت یک نوازنده و رهبر ارکستر

به گزارش پیلانو، همایون رحیمیان نوازنده و رهبر ارکستر موسیقی ملی ایران از درگذشت برادرش امیرفرشید رحیمیان نوازنده ترومپت، آهنگساز و رهبر ارکستر اطلاع داد.

به گزارش پیلانو به نقل از مهر، رهبر ارکستر موسیقی ملی ایران با انتشار متنی از درگذشت برادرش امیرفرشید رحیمیان نوازنده ترومپت، آهنگساز و رهبر ارکستر در روز یکشنبه ۲۴ دی اطلاع داد.
در یادداشت همایون رحیمیان نوازنده و رهبر ارکستر موسیقی ایران آمده است: «سلام و عرض ارادت خدمت دوستان و همکاران هنرمندم. خبر درگذشت برادرم امیرفرشید چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می نشیند. ولی در مقابل تقدیر حضرت آفریدگار چاره ای جز تسلیم و رضا نیست. خداوند قرین رحمتش فرماید.»
امیرفرشید رحیمیان روز ۲۷ آذر سال ۱۳۳۸ در تهران متولد شد. وی در سال ۱۳۴۹، همزمان با کلاس پنجم ابتدایی، وارد هنرستان عالی موسیقی شد. این هنرمند به علت عشق وافر به ساز ترومپت، پیشرفت قابل ملاحظه ای در یادگیری و نواختن این ساز داشت؛ تا آنجایی که در انتها اولین سال یادگیری ترومپت، در ۱۲ سالگی موفق به اجرای کنسرتی در تالار هنرستان عالی موسیقی شد و زمانیکه ۱۳ سال داشت، به ارکستر سمفونیک هنرستان عالی موسیقی به رهبری علی رهبری، راه پیدا کرد.
مرحوم فرشید رحیمیان فعالیت حرفه ای خویش را از سال ۱۳۵۳ در ۱۵ سالگی و با نوازندگی در ارکستر ژونس موزیکال شروع کرد. این هنرمند همینطور در سال ۱۳۵۵ به کنسرواتوار وین راه پیدا کرد. او همزمان با تحصیل، در کلاس های آهنگسازی و رهبری ارکستر توماس کریستین داوید شرکت کرد و بعد از پایان تحصیلات در اواخر سال ۱۳۶۰ به ایران بازگشت و با کتایون ریاحی، بازیگر سینما، ازدواج کرد. او بعد از بازگشت به ایران، به عضویت ارکستر سمفونیک تهران درآمد.
وی از سال ۱۳۶۲ همکاری خویش را با ارکستر سمفونیک صدا و سیما شروع کرد و همزمان بعنوان آهنگساز، با گروه کودک و نوجوان هم به همکاری پرداخت. این در شرایطی است که وی در سال ۱۳۶۴ برای آهنگسازی فیلم «از خرمشهر تا ابدیت» جایزه موسیقی متن جشنواره جوان را به دست آورد.
مرحوم امیرفرشید رحیمیان در سال ۱۳۶۹، ارکستر فرهنگسرای بهمن را تاسیس کرد و بعد از آن نخستین ارکستر موسیقی پاپ بعد از انفلاب ۱۳۵۷ را با ۱۲ نوازنده و با خوانندگی مهرداد کاظمی، تشکیل داد. ضمن این که نوازندگی در خیلی از آثار موسیقی ایران، آهنگسازی قطعات مختلف برای صدا و سیما و فیلمها و سریال ها، رهبری ارکستر، آموزش موسیقی و ترجمه کتاب دو جلدی «اطلس موسیقی» از دیگر فعالیتهای امیرفرشید رحیمیان در این سال ها بوده است.

منبع: