نمایشگاه های هنری تحت تأثیر سالروز ارتحال امام (ره)
به گزارش پیلانو همزمان با برگزاری نمایشگاه های آنلاین، بعضی از گالری ها هم تصمیم گرفته اند امکان بازدید حضوری را با هماهنگی قبلی، فراهم نمایند. البته بعد از شیوع کرونا، هنوز برخی دیگر از گالری ها به علل مختلفی همچون احتمال پایین بودن تعداد بازدیدکنندگان و طبعا کاهش میزان فروش آثار، تصمیم به بازگشایی نگرفته اند و همچنان تعطیل هستند یا به صورت آنلاین فعالیت می نمایند.
ایسنا در این گزارش مروری دارد بر بعضی از نمایشگاه هایی که به صورت مجازی و حضوری در این ایام برپا هستند و بعضی از آنها هم به مناسبت سی امین سالروز ارتحال بنیانگذار انقلاب اسلامی، با این مورد برگزار شده اند.
*******
فرهنگسرای گلستان نمایشگاه «ضمیر مطمئن» با عکس ها و اسلایدهای امام خمینی (ره) با عرضه خصوصیت های بارز این شخصیت تاریخی و دینی همچون اقتدار، بندگی خالص، خداشناسی، پیشوای مستضعفان و ساده زیستی برای بازدید علاقه مندان، در فضای مجازی قرار گرفته است.
بازدید از نمایشگاه مجازی «ضمیر مطمئن» از راه نشانی golestan.farhangsara برای علاقه مندان امکان پذیر است.
فرهنگسرای گلستان به نشانی نارمک، میدان هلال احمر، خیابان گلستان، جنب بوستان فدک است. برای آگاهی بیشتر می توان با شماره ۷۷۸۲۶۴۷۵، تماس گرفت.
باغ موزه هنر ایرانی نمایشگاهی از آثار هنرمندان پیشکسوت حوزه هنری از ۱۱ هنرمند با عنوان «همراه با ولایت» در اینستاگرام باغ موزه هنر ایرانی به معرض نمایش گذاشته می شود.
در این نمایشگاه که در باغ موزه هنر ایرانی و با مشارکت حوزه هنری برگزار شده است، آثاری از علی اسلامی مقدم، ایرج اسکندری، احمد خلیلی فرد، نـاصر پلنگی، مصطفی گودرزی، غلامعلی اهری، کامیار صادقی، علیرضا خالقدادی، علی شیخی، حسن رزمخـواه و احمـدآقـا قلـی زاده به معرض نمایش گذاشته شده است.
نمایشگاه «همراه با ولایت» از روز ۱۳ تا ۱۶ خردادماه ۹۹ در اینستاگرام باغ موزه هنر ایرانی به آدرس iamg_ir به معرض نمایش گذاشته شده است.
گالری ویستا نمایشگاه آنلاین منتخبی از آثار اشکان ماهرویی از ۹ تا ۱۶ خردادماه در اینستاگرام گالری ویستا به معرض نمایش گذاشته شده است.
اشکان ماهرویی در بخشی از بیانیه نمایشگاه و توضیح آثارش نوشته است: «جست وجو در حال و هواها و فضاها. جنگل و دریا جاییست که گویی مرز بین حال و هوای درون سرت و عالم مشهود محو و بی رمق می شود. خیال را در محضر چشم می بینی و خودت را درون سرت. آنچه در ذهنم وقتی در زیرزمینی در شهر نشسته ام، می گذرد مصداق عینی اش را در جنگل و دریا می یابم.»
گالری گلستان نمایش آثار دیجیتال ابراهیم حقیقی با عنوان «کرونا ایسم»، از اول خرداد تا اول تیرماه در گالری گلستان برگزار است. این نمایشگاه به صورت آنلاین برگزار شده و امکان بازدید آثار در سایت این گالری فراهم گشته است.
ابراهیم حقیقی، هنرمند پیشکسوت، به بهانه ی شیوع کرونا در جهان، تاریخ هنر را هم از این مورد بی نصیب نگذاشت و پای این ویروس را به آثار هنری مشهور جهان باز کرد. او با استفاده از نمادهای ویروس جهان شمول کرونا از دستمال کاغذی و ژل های ضدعفونی کننده گرفته تا ماسک و دستمال کاغذی در آثار مشهور هنری جهان، کرونا را به تاریخ دنیای هنرهای تجسمی برده است.
حقیقی این تصاویر را که به وسیله ی فتوشاپ ساخته است، در صفحه شخصی ایسنتاگرامش منتشر نمود. آثاری از رنه ماگریت، ونسان ونگوگ، ادوارد مونک و ادوارد مانه هدف این هنرمند قرار گرفته است.
آس نمایشگاه ویدئوآرت با عنوان «اولین بار من» از روز جمعه (۹ خردادماه) تا ۲۰ تیر در گالری آس برپاست.
در این نمایشگاه آثاری از نسترن آزادی، آناهیتا آقاطاهر، سیما باقرزاده، رجا بهروش، ابراهیم خبازی، هانیه کاشانی، نگار عالم زاده گرجی و حسام نیک فال به معرض نمایش گذاشته شده است.
علاقه مندان برای بازدید آثار می توانند با وقت قبلی و رعایت پروتکل های بهداشتی، به صورت حضوری از این نمایشگاه بازدید کنند.
گالری «آس» در خیابان شریعتی، بالاتر از پل رومی، جنب بانک پارسیان، پلاک ۱۸۳۱ واقع شده است.
«اُ» «هندسه سکوت» عنوان نمایشگاه نقاشی محمد خلیلی است که از روز جمعه (۹ خردادماه) در گالری اُ برگزار می گردد تا ۲۶ خردادماه هم ادامه دارد.
همینطور مجموعه آثار حجم و طراحی نیلوفر لهراسبی هم با عنوان «انتزاع کوچ» در همین تاریخ در طبقه دوم گالری برگزار می گردد.
امکان بازدید حضوری از این نمایشگاه های هنری با هماهنگی قبلی و رعایت نکات بهداشتی، وجود دارد.
گالری «اُ» در خیابان سنایی، خیابان شاهین (خدری)، پلاک ۱۸ واقع شده است.
گالری انتظامی نمایشگاه انفرادی نقاشی های علی رحیمی، جمعه (۱۶ خردادماه) در گالری انتظامی افتتاح می شود و تا چهارشنبه (۲۰ خردادماه) هم ادامه دارد.
علی رحیمی ـ نقاش، انیماتور و مجسمه ساز ـ از سال ۱۳۷۹ فعالیت حرفه ای خویش را شروع کرده و پیش از این، دو نمایشگاه انفرادی را تجربه کرده است.
در بخشی از بیانیه این نمایشگاه با عنوان «در امتداد تاریکی» که به قلم علی رحیمی نوشته شده، آمده است:
«زیر پا گذاشتن اصول زیباشناسی و ترکیب بندی لزوما چیزی به ارزش یک اثر هنری اضافه نمی نماید. هر وقت از شلوغی و پیچیدگی های دنیای سه بعدی و برنامه نویسی خسته می شوم بازگشتی به نقاشی سیاه قلم با مداد می کنم، مانند فردی که از شلوغی و ازدحام شهر خسته شده و به عمق طبیعت بکر و وحشی فرار می کند. تاریکی و سیاهی جذاب تر و راز آلوده تر از نور و روشنایی است و اسرار ناگفتنی و هیجان انگیز بیشتری در دل خود دارد. مثل یک سیاهچاله که هیچ کس از درون آن آگاه نیست.
گالری انتظامی خیابان شریعتی، بالاتر از مطهری، روبروی فرشگاه اتکا، پلاک ۶۰۸، طبقه ۲ واقع شده است.
گالری دستان نمایشگاه «صورت، رخ، قیافه» با نمایش آثاری از سه هنرمند جوان، از ۲ تا ۱۶ خدادماه در گالری دستان به صورت آنلاین برقرار است. همینطور علاقه مندان می توانند با هماهنگی قبلی از این نمایشگاه به صورت حضوری هم بازدید کنند.
در این نمایشگاه آثار پارسا مستقیم، سپهر حاجی آبادی و صدرا میرشریفی به معرض نمایش گذاشته شده است.
همینطور ساعت ازدید از ۱۱ تا ۱۹ اعلام شده است.
گالری دستان در خیابان فرشته، خیابان بیدار، شماره ۶ واقع شده است.