اجرای طرح های ایرانی بر تی شرت، شال و روسری

اجرای طرح های ایرانی بر تی شرت، شال و روسری

به گزارش پیلانو رئیس جهاددانشگاهی هنر با باور به این که «کیفیت و تنوع طرح هایی که ضمن حفظ تناسب با هویت ایرانی و اسلامی، برای جوانان نیز جذابیت کافی را داشته باشد، در بازار زیاد شده است»، دراین زمینه اظهار داشت: این طرح ها بسیار زیباتر و جذاب تر از طرح های خارجی است اما تا جایگزینی کامل طرح های داخلی و متناسب با فرهنگ ملی با طرح های خارجی و دور از شأن فرهنگ ایرانی، هنوز کار داریم.
به گزارش پیلانو به نقل از ایسنا، هشتمین جشنواره ملی نقش تن پوش میزبان طرح های منطبق با فرهنگ ایرانی از طرف طراحان خلاق و جوان است و این جشنواره با بهره بردن از ظرفیت های آکادمیک در جهت ارتقای کیفی آثار تلاش می کند.
بهزاد رشیدی ـ رئیس جهاددانشگاهی هنر ـ دراین زمینه اظهار داشت: لباس هر کشور قسمتی از فرهنگ و یکی از مظاهر تمدنی آن کشور است و ما در جشنواره نقش تن پوش، طراحی نقوش بر روی لباس هایی عمومی و پرمصرف، یعنی تی شرت و شال و روسری، را هدف قرار داده ایم و تلاش می نماییم با بهره بردن از ظرفیت های دانشگاهی، ارتقای کیفی آثار جشنواره را شاهد باشیم.
وی با بیان خبر تولید آثار برتر این دوره از جشنواره با کمک چند برند و تولید کننده لباس، اضافه کرد: خوشبختانه کیفیت و تنوع طرح هایی که ضمن حفظ تناسب با هویت ایرانی و اسلامی، برای جوانان نیز جذابیت کافی را داشته باشد، در بازار زیاد شده و می توان گفت این طرح ها بسیار زیباتر و جذاب تر از طرح های خارجی است. اما تا جایگزینی کامل طرح های داخلی و متناسب با فرهنگ ملی با طرح های خارجی و دور از شأن فرهنگ ایرانی، هنوز کار داریم.
رشیدی که به مناسبت برگزاری هشتمین جشنواره ملی نقش تن پوش سخن می گفت، اضافه کرد: یکی از تفاوت های این دوره از جشنواره این بود که منتخبان هشتمین جشنواره ملی نقش تن پوش از میان صاحبان بیش از ۱۰۰۰ اثر رسیده به جشنواره انتخاب شدند. این هنرمندان منتخب، به جهت اینکه بتوانند آثار خودرا از نظر کیفی ارتقاء داده و به فاکتورهای مورد پسند بازار نزدیک کنند، به مشاورانی در زمینه مد ولباس که شامل صاحبان برندها و اساتید متخصص دانشگاهی در این عرصه، معرفی و متصل شدند و در حقیقت صاحبان آثار با مشورت این مشاوران، طرح های منتخب خودرا اصلاح و تکمیل کردند.
وی افزود: خوشبختانه این شیوه با استقبال چشم گیر منتخبان جشنواره همراه شد؛ بطوریکه بیش از ۸۰ درصد ایشان از این پروسه مشاوره که بصورت اختیاری به منتخبان پیشنهاد شده بود، استفاده کردند.
رییس جشنواره نقش تن پوش با اشاره به ضرورت ایجاد گفتمان و بسترسازی برای گفت و گو و تعامل بین هنرمندان و مراکز و برندهای فعال در عرصه پوشاک، اظهار داشت: هدف اصلی این رویداد دانشگاهی، الگوسازی و ایجاد ارتباط دانشگاهیان، هنرمندان و طراحان جوان با بازار و مراکز تولید لباس است.
بهزاد رشیدی توجه به افزایش سطح کیفی آثار را بعنوان مهم ترین خاصیت برگزاری این دوره از جشنواره برشمرد و اظهار داشت: از دیگر کارهای دبیرخانه در این راستا، هماهنگی و مشاوره برای امور اجرائی تهیه و چاپ آثار بود و دبیرخانه جشنواره با هماهنگی چند چاپخانه معتبر و باکیفیت و در نظر گرفتن استانداردهای خاصی برای تی شرت و شال و روسری خام برای بهره مندی آثار از حداقل کیفیت ممکن کوشش کرد.
بهزاد رشیدی

منبع: